Opsætning af tapet

Skal I have tapetseret jeres bolig? Og vi I være sikker på, at det bliver gjort ordentlig? Så står vi klar til at hjælpe jer. Vi har den rolig hånd og et præcist øje, som det kræver at man har, når der skal tapetseres. Hos os gør vi os umage, når vi tapetserer, så I kan være sikker på at få et resultat, der er præcist og snorlige. 

Det er meget moderne i dag at tapetsere den ene væg med et mønstret tapet, der findes et hav af forskellige flotte tapeter, som kan give et rum et særlig præg. Man kan forandre et rum utrolig meget ved blot at tapetsere en enkelt væg.

Få et pænt resultat

For at få et pænt resultat, er det vigtig at væggene er lige og uden buler og ujævnheder. Hvis det skulle være tilfælde, skal der en fuldspartling med sandspartelmasse, som efterfølgende slibes, hvorefter der skal grundes med microdispers / forankringsgrunder for at sikre optimal vedhæftning. Vi står klar til at hjælpe jer med det.

Kontakt os

Har I brug for professionel hjælp til opsætning af tapet? Så tag og kontakt os og få en snak med en af vores dygtige medarbejder. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til jer.